zondag 5 juni 2011

Weekje Koksijde

We zijn ondertussen al een week terug, maar het was er nog niet van gekomen om een paar fotokes te zetten hier. Aangezien de dikke buik deze zomer een beetje spelbreker zal zijn, hadden we de laatste week van mei uitgekozen om eens een weekje weg te gaan. Ondankt het feit dat ik niet echt een "zee-mens" ben, kozen we toch voor Koksijde.
Het was een fijne week, maar het was wel al snel duidelijk dat onze jongens niet gemaakt zijn voor op een appartement te zitten, al zijn we vooral veel buiten geweest. We zijn ook een dagje naar Plopsaland De Panne geweest, dat was vlakbij en heerlijk rustig zo buiten seizoen. Je hoefde bijna nooit aan te schuiven en kon soms gewoon blijven zitten voor nog een rondje.
Het laatste weekend kwamen onze vrienden Tanguy, Katrien en Ylian op bezoek. Spijtig dat het weer de laatste dagen niet zo super was. Wel droog, maar veel wind en bewolking.
Op den hogen Blekker: hoogste duin van Belgiƫ.


Aan de Menenpoort in Ieper


Vanuit onze zetel hadden we 's avonds prachtig zicht op de zonsondergang.

Er was maar 1 dag dat het echt strand en plons weer was, hoewel we de andere dagen ook veel zon hadden, maar ook veel wind..

Plopsaland

Het is wel al unaniem beslist dat we volgend jaar weer richting zuid-Frankrijk trekken. Al dan niet in een tent, afhankelijk van het 3e wondertje dat op komst is..

Geen opmerkingen:

Een reactie plaatsen