maandag 18 maart 2013

Verhuisd!

Het evenement op zich, vond ik niet echt een aanrader: het hebben en houden van een gezin van 5 versleuren van de ene plek naar de andere..
Maar het resultaat is wel super! We wonen hier ondertussen al bijna 10 dagen en we zijn het hier al goed gewoon! Eigenlijk al vanaf dag 1. De grootste rommel fase is al voorbij en de meeste spullen hebben een plekje gevonden, dus da's fijn.

De tuin is een pak groter en er is al goed in gespeeld, hoewel het nog niet zo'n denderend weer geweest is. Onverwacht hadden we hier zelfs nog sneeuwpret! En voetballen kan hier ook :)

De kinderen hebben de verhuis ook heel goed verteerd. Geen problemen om aan te passen en enthousiast over de ruimte. Ze kunnen ook gewoon nog in de zelfde school blijven gaan, aangezien we in Beveren-Waas gebleven zijn.
Ik denk niet dat er nog ooit een nieuwe verhuis komt :)

De eerste verbouwingswerken zijn al een feit: we hebben voor een prikje een tweedehands inbouwhaard gekocht en deze in de de open haard geïnstalleerd. Een open haard is wel gezellig, maar daar blijft het dan ook bij. Veel warmte geeft die niet en veilig is het ook niet. Daartegen kan je het met de Flam wel warm krijgen, want die blaast de warmte rond.
Heerlijk toch, zo'n man in huis, die alles kan!

Verder nog veel op het 'todo' lijstje, maar niet veel dringende zaken, de boel is hier wel goed in orde.

Ik zou hier wel een paar foto's kunnen zetten, maar... wie echt benieuwd is, moet maar eens een bezoekje komen brengen!
:)


1 opmerking: